Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Έγκλημα αν δεν παίζουν Έλληνες παίκτες»

«Έγκλημα αν δεν παίζουν Έλληνες παίκτες»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Άρη εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παντέλης. Ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε πως είναι πολύ νωρίς που διεξάγονται διπλοί αγώνες στην διοργάνωση αφού περιορίζονται οι πιθανότητες κάποιας έκπληξης ενώ επισήμανε πως στην σημερινή εποχή με οικονομική κρίση να μαστίζει και το ποδόσφαιρο είναι έγκλημα να μην παίζουν Έλληνες παίκτες.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Παντέλης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τον Γιάννη Θειακό:

Για το ματς με τον Άρη:
«Το Κύπελλο είναι γνωστό πως πρόκειται για τον θεσμό των εκπλήξεων. Ίσως θα έπρεπε να μην διεξάγονται από τόσο νωρίς διπλοί αγώνες γιατί θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ομάδες από μικρότερες κατηγορίες θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση. Με βάση την εικόνα του χθεσινού ματς, κερδίσαμε δίκαια και ίσως να μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Οι παίκτες της ομάδας μου από τέτοια ματς μόνο να κερδίσουν έχουν.

Το 3-1 είναι ξεκάθαρο σκορ αλλά άλλο να πρέπει να δεχτείς 2 γκολ για να αποκλειστείς κι άλλο 4. Με το γκολ που μας έβαλε ο Άρης, είμαστε υποχρεωμένοι να «χτυπήσουμε» το ματς, που ούτως ή άλλως θα το κάναμε, πιο πολύ από ό,τι να προηγούμασταν με 3-0».

Για το rotation που έκανε στο χθεσινό ματς: «Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ δύσκολο. Είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις αφού τα ρόστερ τους είναι πολύ μικρά. Χθες κι εγώ έβαλα μερικούς παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά και ο Άρης είχε στην ενδεκάδα αρκετούς παίκτες που δεν είχε βασικούς στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά έχουν συμμετοχές φέτος».

Για το αν η κρίση έχει επηρεάσει θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το μοναδικό καλό από όλη αυτή την οικονομική κρίση που μαστίζει και το ποδόσφαιρο είναι πως χρησιμοποιούμε Έλληνες παίκτες. Υπήρχαν ομάδες που έφερναν καραβιές ξένων παικτών. Αν δεν υπήρχε η κρίση το ελληνικό στοιχείο δεν θα υπήρχε στις ομάδες και ο πιτσιρίκος ο Έλληνας δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες».

Για τον Ντακόλ: «Ο Ντακόλ ήρθε νωρίς και σε μεγάλη ομάδα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως ο Ντακόλ μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Η Καλλιθέα είναι μια ομάδα που δίνει βάση στους νεαρούς παίκτες. Αρκετοί πήραν μεταγραφή πέρυσι από τη Καλλιθέα και πιστεύω πως είναι έγκλημα αν δεν παίζουν Έλληνες παίκτες σε μικρότερες κατηγορίες όπως είναι η Football League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: