Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ματθαίου: «Άμα καταστραφεί ο Άρης αυτοί θα είναι για μπάνιο και εγώ δε θα έχω που να μείνω»

Ο πρώην παράγοντας του Άρη, Νικήτας Ματθαίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που σχηματίστηκε στον Άρη τονίζοντας πως αποτελείται από άτομα που δεν έχουν σχέση με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με εξαίρεση τον Άγγελο Σπυρίδωνος. Ο Νικήτας Ματθαίου υπογράμμισε επίσης πως ο ίδιος και ο κ. Σκόρδας ετοιμάζουν ένα σχήμα που θα είναι ικανό να σώσει τον Άρη και πως θα ζητήσουν άμεσα γενική συνέλευση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παραιτηθήκαμε από την Κοινωνία μελών. Ετοιμάζουμε ένα σχήμα ικανό που φωνάζει από το Μάιο για διοίκηση πρωτοδικείου και για το άρθρο 99. Τα άτομα που προτάθηκαν για τη διοίκηση έλεγαν πως αποκλείεται να χρειαστεί να μπούμε στο άρθρο 99 και πως δε χρειάζεται διοίκηση πρωτοδικείου κλπ. Έτυχε όλα αυτά οι ίδιοι να τα τρέξουνε. Τα άτομα που εμπλέκονται στη διοίκηση δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Δεν έχουν καμία εμπειρία.»

Για να συνεχίσει λέγοντας:
«Εμείς ενδιαφερόμαστε για να σώσουμε την ΠΑΕ. Δεν έχουμε ατομική προσδοκία για να αναλάβουμε τα ηνία της ΠΑΕ. Είναι μια καμένη πατάτα η ΠΑΕ, αλλά και εμείς είμαστε καμένοι. Ο κόσμος θα επιλέξει ποιοι είναι ικανοί να αναλάβουν τη διοίκηση πρωτοδικείου.»

Για τα άτομα που θα αποτελούν τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου:
«Να μη μιλήσω για τον Παπαδόπουλο που είναι πρώην διαιτητής. Ψάξτε για αυτόν τον άνθρωπο και την εμπλοκή του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και με το ποιους είχε σχέση. Ο μόνος άφθαρτος είναι ο Σπυρίδωνος. Είναι άτομα που θέλανε να δώσουνε την ομάδα στον Κόντη. Είναι μπερδεμένοι στη διοίκηση και την Κοινωνία Μελών. Λεω την αλήθεια για τη σωτήρια της ομάδος. Αυτοί οι «κωλοτούμπες» θέλουν να αφανίσουν τον Άρη.»

Για τις επόμενες κινήσεις του ίδιου και του κ. Σκόρδα:
«Θα ζητήσουμε άμεση γενική συνέλευση από όποια διοίκηση πρωτοδικείου διαμορφωθεί. Ο κόσμος του Άρη θα κρίνει ποιοι είναι ικανοί να τρέξουν αυτά τα καυτά θέματα της ομάδας μας. Εμένα καίγεται το σπίτι μου. Δε μπορεί να δέχεται ο Ματθαίου κριτική από τη στιγμή που δεν έδωσε δικαίωμα. Θα κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία και θα κατεβάσουμε σχήματα για τη διοίκηση πρωτοδικείου έχουμε αυτό το δικαίωμα. Άμεσα να γίνει γενική συνέλευση. Θα ασχοληθώ μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Άρης είναι ένα σπίτι χωρίς πόρτες και παράθυρα που μπάζει από παντού νερά. Είμαστε ικανοί να σώσουμε τον Άρη. Άμα καταστραφεί ο Άρης αυτοί θα είναι στη Μύκονο για μπάνια και εγώ δε θα έχω που να μείνω.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: