Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο Λαυρεντιάδης!!

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται από το απόγευμα ο επιχειρηματίας και πρώην μεγαλομέτοχος της Proton Bank Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Η σύλληψη του κ. Λαυρεντιάδη έγινε έπειτα από ένταλμα της 2ης ειδικής ανακρίτριας κυρίας Ιωάννας Χατζάκη η οποία διενεργεί και την ανάκριση για την υπόθεση της Proton Bank. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κρίθηκε ύποπτος φυγής.

Η σύλληψη του επιχειρηματία έγινε μια ημέρα μετά δικαστική απόφαση με την οποία διατάχθηκε η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του Λ. Λαυρεντιάδη μέχρι του ποσού των 8,8 εκατ. ευρώ και άλλων 29 προσώπων, που εμπλέκονται στην υπόθεση της Proton Bank.

Η ανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη από την κ. Χατζάκη αφορά τα επισφαλή δάνεια ύψους 700 εκατ. ευρώ την περίοδο που ο επιχειρηματίας ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Proton Bank.

Να σημειωθεί ότι ο Λ. Λαυρεντιάδης δεν έχει απολογηθεί ακόμη στην ανακρίτρια για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: