Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μέσι Νο… 88!!

Μέσι Νο… 88!
Όχι που θα σταματούσε στα 86!

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε δις στη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Κόρδοβα με σκορ 2-0 για τους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας και ουσιαστικά της… χάρισε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επιβλητική πεντάρα της Σεβίλλη στην έδρα της Μαγιόρκα!

Τον Γκερντ Μίλερ τον ξεπέρασε. Έγινε ο μοναδικός που έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος, αλλά η… μηχανή δεν σταματά! Ο Τίτο Βιλανόβα ξεκίνησε βασικό τον «Λέο» και μόλις στο 11’ έκανε το 1-0 για τους «μπλαουγκράνα». Τα επόμενα λεπτά κύλησαν ήρεμα… για Μπαρτσελόνα, όμως πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Με ποιον πρωταγωνιστή; Μα φυσικά τον Αργεντινό αστέρα, ο οποίος στο 74΄διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, φτάνοντας τα 88 μέσα στο 2012, έκανε το 2-0 για τους Καταλανούς και «κλείδωσε» την πρόκριση ενόψει επαναληπτικού στο «Καμπ Νου».



Cordoba vs Barcelona 0:2 GOALS HIGHLIGHTS από UCL2410


Στο έτερο παιχνίδι, η Σεβίλλη έδωσε φοβερή παράσταση στην έδρα της Μαγιόρκα! Ο Νεγρέδο πήρε το «όπλο» του και με δύο γκολ στο 13’ και στο 18’ έκανε πολύ νωρίς το 2-0 για τους Ανδαλουσιάνους. Οι νησιώτες όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά «έφαγαν» και τρίτο στο 26’ με τον Μέντελ. Ο καταιγισμός των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπότια να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Λούνα στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 και ουσιαστικά η Σεβίλλη βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: