Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Αποδείξτε πως δεν είστε οι χειρότεροι»

«Αποδείξτε πως δεν είστε οι χειρότεροι»
Να αποδείξουν πως δεν είναι η χειρότερη ομάδα της Serie A ζήτησε από τους παίκτες του ο Κριστιάνο Μπεργκόντι, μιλώντας μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης. Ο προπονητής της Πεσκάρα είχε καλή διάθεση και δεν αρνήθηκε να σταθεί με τους εκπρόσωπους του Τύπου, με τους οποίους αντάλλαξε μερικές κουβέντες, στις οποίες φάνηκε να πιστεύει στην παραμονή της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία.

Από την αρχή της χρονιάς οι περισσότεροι την θεωρούν ως τη χειρότερη ομάδα της Serie A, πρώτη υποψήφια για να επιστρέψει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Η Πεσκάρα, αν και προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της το ρόλο του… πρώτου φαβορί για υποβιβασμό, βρίσκεται συνεχώς στις θέσεις που οδηγούν στη Serie B. Ο προπονητής της, Κριστιάνο Μπεργκόντι, ωστόσο, πιστεύει πως οι παίκτες του έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν το… θαύμα και να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε μετά την προπόνηση της Τρίτης. «Η νίκη που πετύχαμε με τη Τζένοα μας έκανε καλό, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης, αλλά κυρίως από ψυχολογικής. Οι παίκτες μου πρέπει να κατανοήσουν πως δεν είναι οι χειρότεροι της πρώτης κατηγορίας, όπως βιάστηκαν κάποιοι να πουν. Πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν να παίζουν στη μεγάλη κατηγορία. Να δώσουν ό,τι έχουν, σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα δείτε πως στο τέλος θα παραμείνουμε στη Serie A, αρκεί να το πιστέψουμε», είπε ο Μπεργκόντι.

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν. Τα λόγια που είπατε, ισχύουν και για αυτό το ματς; «Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ δύσκολο, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το πεις αυτό. Οι παίκτες μου, όμως, θα προετοιμαστούν για να δυσκολέψουν όσο περισσότερο τους αντιπάλους μας. Είναι δύσκολο να πάρουμε βαθμούς, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην τους χάσουμε εύκολα. Είναι ένας αγώνας που μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Θα παλέψουμε και ό,τι βγει», τόνισε ο προπονητής της Πεσκάρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: