Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Βενγκερ!!

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Βενγκερ
Την παραίτηση του φαίνεται πως έθεσε στη διάθεση της διοίκησης της Αρσεναλ -μετά την ήττα από τη Μπραντφορντ-ο Αρσεν Βενγκέρ, όπως αποκαλύπτει σήμερα το γαλλικό site actusports.fr

O αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Μπράντφορντ δεν ξεχείλισε το ποτήρι μόνο για τους φίλους της Αρσεναλ, αλλά και τον Αρσεν Βενγκέρ ο οποίος λέγεται πως υπέβαλε την παραίτηση χωρίς ωστόσο αυτή να γίνει δεκτή.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση των «κανονιέρηδων» και πιο συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής Ιβαν Γκαζίδης έπεισε τον Αλσατό να παραμείνει, τονίζοντας πως η αντικατάσταση του δεν θα αποτελέσει λύση αυτή την στιγμή. Μάλιστα η διοίκηση υποσχέθηκε αυξημένους πόρους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, διχασμένοι εμφανίζονται οι φίλοι της Αρσεναλ σχετικά με το αν θα πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Βενγκέρ. Σε γκάλοπ της εφημερίδας Guardian στο ιντερνετ το 54% υποστηρίζει την παραμονή του, ενώ το 46% πιστεύει πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει μετά από 16 χρόνια θητείας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: