Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μέσι, Τσιτάλου και τώρα… Ζίκο!!

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Φλαμένγκο ο Ζίκο το 1979 είχε πετύχει 89 τέρματα σε μία σεζόν με τους «ροσονέρι».
Διαστάσεις… γραφικότητας αποκτά πλέον η προσπάθεια αρκετών να πάρουν τη δόξα του Λιονέλ Μέσι σχετικά με το ρεκόρ του. Μετά την ανακάλυψη του Τσιτάλου που είχε σημειώσει 107 τέρματα σε μία χρονιά, ήρθε και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να εμπλακεί με το συγκεκριμένο ρεκόρ.
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπρόσωπου της Φλαμένγκο ο Ζίκο, είχε πετύχει 89 τέρματα σε μία χρονιά.«Είμαι απογοητευμένος που λένε πως το ρεκόρ είναι του Μέσι. Ο Ζίκο είχε πετύχει περισσότερα γκολ από εκείνον σε μια χρονιά. Το 1979, ο Ζίκο σημείωσε 89 γκολ με τη Φλαμένγκο και θα είχε βάλει και περισσότερα εάν δεν τραυματιζόταν. Αφήστε, δε που μπορεί οι Αφρικανοί να προσκομίσουν στοιχεία σχετικά με τον δικό τους παίκτη».
Βέβαια, με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Αργεντινός στην αναμέτρηση με την Κόρντομπα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει και την επίδοση του Ζίκο και να αποστομώσει άμεσα τους αμφισβητές του. Το αστείο της υπόθεσης, αφορά το γεγονός ότι τόσα χρόνια που ο Γκερντ Μίλερ είχε αυτό το ρεκόρ, κανένας δεν το είχε αμφισβητήσει και μόλις το ξεπέρασε ο Μέσι, ανακαλύφθηκαν πολλά ρεκόρ που δεν γνώριζε κανείς…
 
 
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: