Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τσομίδης: «Υπήρχε σύμπνοια στο συμβούλιο»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο», μίλησε το μέλος της νέας διοίκησης πρωτοδικείου του Άρη, Στάθης Τσομίδης, ο οποίος τόνισε πως η δική του λειτουργία, δεν διαφοροποείται σε τίποτα.

Για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης, αλλά και τα δικά του καθήκοντα σε αυτή είπε: «Δεν διαφοροποιείται σε τίποτα η δική μου θέση. Εγώ δεν είμαι παράγοντας. Η λειτουργία μου είναι μόνον για το άρθρο 99, ως νομικός εκπρόσωπος. Καταλαβαίνετε ότι εμείς αυτά που λέμε τα εννοούμε. Στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει όλοι οι Αριανοί, να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την ομάδα. Η νέα διοίκηση θα δώσει μία συνέντευξη Τύπου στην οποία θα κάνει γνωστό το πλάνο της και τις επόμενες κινήσεις της. Η διάρκεια ζωής της θα είναι έξι μήνες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε την υπαγωγή στο άρθρο 99».

Για την πιθανή προσβολή απόφασης της συγκρότησης διοίκησης, από τους πρώην παράγοντες του Άρη, Νικήτα Ματθαίου και Λάμπρου Σκόρδα, ανέλυσε: «Ο νόμος προβλέπει τι μπορεί να γίνει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τέτοιες κινήσεις μπορεί να φέρουν μέχρι και πρόβλημα στην υπαγωγή μας στο άρθρο 99. Από εδώ και πέρα και ενόψει του δικαστηρίου, όποιος κάνει μία τέτοια κίνηση θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα της ομάδας».

Ενώ για τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης των «κιτρίνων»: «Στο συμβούλιο που έγινε ήδη, υπήρχε μία σύμπνοια και θα το δείτε στις κινήσεις των επόμενων ημερών. Ίσως και από Αύριο. Όλα όσα θα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι της ομάδας, θα τα πούμε στην συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τις επόμενες ημέρες».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: