Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αλόνσο: «Δύσκολο να επαναλάβω τέτοια σεζόν»

Αλόνσο: «Δύσκολο να επαναλάβω τέτοια σεζόν»
Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να κέρδισε μόλις τρία Grand Prix και να ανέβηκε στο πόντιουμ 13 φορές τερματίζοντας πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο πρωτάθλημα της Formula 1, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως αν εκείνος ήταν πίσω από το τιμόνι της Red Bull κι όχι της Ferrari, θα κατακτούσε εύκολα τον τίτλο. Ο Ισπανός πιλότος δεν φαίνεται να διαφωνεί, καθώς χαρακτήρισε την απόδοσή του το 2012 τέλεια.

«Κάποιες χρονιές αισθάνεσαι πως έχεις κάνει καλή δουλειά κι άλλες ότι κάτι έλειπε ή ότι κάτι ήθελες να αλλάξεις ή να βελτιώσεις. Πιστεύω πως για μένα το 2012 ήταν τέλεια χρονιά και θα είναι σχεδόν αδύνατο να την επαναλάβω στην καριέρα μου», δήλωσε ο Αλόνσο.

Πάντως αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα εμφανιστεί καλύτερη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. «Δεν γίνεται να αρχίσουμε χειρότερα από το 2012. Περιμένω να έχουμε καλύτερη εκκίνηση, αλλά δεν αμφιβάλω πως η Red Bull θα έχει το προβάδισμα στο ξεκίνημα. Άλλωστε τελείωσαν πολύ καλά τη χρονιά και οι κανόνες θα είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι. Θα πρέπει να καλύψουμε τη μεταξύ μας διαφορά στο ρυθμό μέσα στους δύο πρώτους μήνες», ανέφερε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: