Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη»

«Μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη»
Την απογοήτευσή του από την ήττα που υπέστη η ομάδα του από την Κατάνια εξέφρασε ο Αλεσάντρο Ροζίνα, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης. Ο μέσος της Σιένα έδωσε το… σύνθημα για ανασυγκρότηση, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, ένας αγώνας που αντιμετωπίζεται σαν ντέρμπι από τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς λόγω τιμωρίας. Μετά από 16 αγωνιστικές ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την τελευταία θέση, έχοντας 11 βαθμούς. Η Σιένα είναι υποχρεωμένη να «κτυπάει» κάθε παιχνίδι, αφού η ανάγκη συγκομιδής βαθμών είναι επιτακτική.

Δυστυχώς για τη Σιένα η 16η αγωνιστική της επιφύλαξε άλλη μία οδυνηρή ήττα. Η Κατάνια πέρασε σαν… άνεμος από την έδρα της, νικώντας με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που απογοήτευσε τον Αλεσάντρο Ροζίνα, όπως φάνηκε από όσα είπε μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης. «Αυτή η ήττα μας πόνεσε πολύ. Πρέπει, όμως, να κρατήσουμε όσα καλά κάναμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και δουλεύουμε σκληρά για αυτό ακριβώς», σημείωσε ο Ιταλός επιθετικός.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. «Ένας αγώνας που είναι ντέρμπι για τον κόσμο μας. Υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων μας με τη Ρόμα και την Κατάνια. Αν διορθώσουμε όσα λάθη κάναμε στα παιχνίδια αυτά, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό, άσχετα αν αντιμετωπίζουμε μια πολύ σπουδαία ομάδα», τόνισε ο Αλεσάντρο Ροζίνα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: