Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γκόμεζ: «Δεν με πειράζει να είμαι στον πάγκο»

Γκόμεζ: «Δεν με πειράζει να είμαι στον πάγκο»
Σπάνια καλή θέληση για πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει ο Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί να μην αγωνίζεται ως βασικός με τη Μπάγερν Μονάχου, αρκεί η ομάδα του να καταφέρει να κατακτήσει την Μπουντεσλίγκα.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν αποτελεί πλέον την αδιαμφισβήτητη επιλογή για την αρχική εντεκάδα του Γιουπ Χάινκες, καθώς ύστερα από τον τραυματισμό που τον άφησε για αρκετό καιρό έξω, οι λύσεις έχουν βρεθεί στα πρόσωπα του Μίλερ και του Μάντζουκιτς.

Ωστόσο ο ίδιος δεν μοιάζει να ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτό, αφού προέχει η καλή πορεία της ομάδας: «Έχω μόνο έναν μεγάλο στόχο κι αυτός είναι το πρωτάθλημα. Οτιδήποτε άλλο είναι δευτερεύουσας σημασίας για μένα. Θα είμαι περισσότερο από χαρούμενος αν εγώ συνεχίσω να έρχομαι από τον πάγκο, όμως η ομάδα καταφέρει και πάρει την Μουντεσλίγκα».

Οι Βαυαροί βρίσκονται ήδη 11 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν, όμως για τον Γκόμεζ τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι πήραμε τον τίτλο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου. Έχουμε να φοβόμαστε μόνο τον εαυτό μας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: