Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Δικτάτορας ο Βενγκέρ»

«Δικτάτορας ο Βενγκέρ»
Ευθεία επίθεση στον Αρσέν Βενγκέρ εξαπέλυσε ο πρώην μέσος της Άρσεναλ και σχολιαστής πλέον του «Skysports», Στιούαρτ Ρόμπσον, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «δικτάτορα» τον Αλσατό τεχνικό.

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Μπράντφορντ στο Λιγκ Καπ, ο βετεράνος άσος των «κανονιέρηδων» άσκησε δριμύτατη κριτική στις επιλογές και τη συμπεριφορά του προπονητή των Λονδρέζων.

«Ο Βενγκέρ θα έπρεπε εδώ και πέντε χρόνια να έχει αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας στο σύλλογο. Από τη στιγμή που ένας προπονητής αποφασίζει για αν πρέπει να προσληφθεί ή να απομακρυνθεί ένας τεχνικός διευθυντής (Ιβάν Γκαζίδης) τότε όλο το σύστημα στημένο λάθος.

Έχει πείσει τους πάντες πως με την έξοδο και τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ όλα πάνε καλά, χωρίς να ασχολείται με την ομάδα. Είναι σαν να έχει κάνει… πλύση εγκεφάλου σε όλους ότι η Άρσεναλ δεν βρίσκεται σε κρίση, ενώ έχει διχάσει και τον κόσμο» ήταν το… καυστικό σχόλιο του Ρόμπσον.

Αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που κάποιος από την «οικογένεια» των Λονδρέζων επιτίθεται ανοικτά στο πρόσωπο του Βενγκέρ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: