Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Έτσι, θα ασχοληθούν περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό»

«Έτσι, θα ασχοληθούν περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό»
Μία ευκαιρία για τα νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους, αλλά και να ξεκολλήσουν από τις καφετέριες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι το Coca- Cola Cup 2013, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τη σημασία του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά και το πόσο έχει βοηθήσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές η οικονομική κρίση.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Λάκη Παπαϊωάνου στον NovaΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το τι είναι το Coca- Cola Cup:

«Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα. Μάλιστα, την πρώτη είχε απίστευτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από τα νέα παιδία. Η Coca- Cola το υποστηρίζει, προκειμένου να κάνει ακόμη περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να βοηθήσουν να αναπτυχτεί το άθλημα. Θέλουμε τα παιδιά από 14-19 ετών να ξεφύγουν από τις καφετέριες και τους υπολογιστές. Αυτές τις μέρες ξεκινάνε στο Χαλάνδρι μερικοί αγώνες και είμαι σίγουρος πως τα παιδία θα το ευχαριστηθούν. Είναι μία ευκαιρία γι’ αυτά να δουν πως είναι η εμπειρία από μέσα.

Το σημαντικό είναι πως η συμμετοχή είναι δωρεάν. Είναι καλό να βλέπουμε τέτοιες εταιρίες να βοηθάνε. Επίσης, να συμπληρώσουμε πως η νικήτρια ομάδα θα πάει στις εγκαταστάσεις μίας ιταλικής ομάδας, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι, προκειμένου να δουν πως δουλεύουν εκεί και πως είναι οι εγκαταστάσεις τους, ενώ να υπογραμμίσω πως το ταξίδι στην Ιταλία θα είναι δωρεάν».


Για το αν είναι πιο εύκολο για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές να αναδειχτούν τώρα που υπάρχει κρίση:

«Φυσικά και είναι πιο εύκολο για τον Έλληνα παίκτη να αναδειχτεί. Τα προηγούμενα χρόνια όλα ήταν χύμα. Τώρα είναι πιο εύκολο για τα νέα παιδιά να τους δώσουν οι προπονητές τους μία ευκαιρία. Μάλιστα, όσοι αξίζουν θα έχουν την ευκαιρία να πάνε και σε κάποιο σύλλογο του εξωτερικού. Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν ακόμη οι σωστές εγκαταστάσεις, όμως όλα γίνονται καλύτερα όσο περνάει ο καιρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: