Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν σας πιστεύουμε, σοβαρευτείτε...»!

Η πλειοψηφία των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπιστεύεται τον Τσάκα και τον Πρίγκιπα του και θα ζητήσει... αποδείξεις μέσω σοβαρότητας και ίσως ΑΜΚ.
Η πρόταση του Πρίγκιπα στην αρχική της μορφή και με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα γίνει αποδεκτή. Υπάρχουν ενστάσεις για την... φωτοτυπία της επιταγής  που κανείς μέτοχος δεν έχει στα χέρια του, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Πρίγκιπα, ενώ και ο τρόπος προσέγγισης δεν είναι ο ενδεδειγμένος για τόσο «μεγάλα» deal. Εξάλλου κανείς δεν ξεχνά τι έχει προηγηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα και την υπόθεση που «μπλέχθηκε» ο σύλλογος με ευθύνη του πρώην μεγαλομετόχου και του Βλάσση Τσάκα.
 
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για κοινή δήλωση των μετόχων και την Πέμπτη αναμένεται να πάρουν άπαντες θέση. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η ΠΑΕ δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε διαδικασίες περυσινές και να... ψάχνει για επιταγές, αυθεντικές ή μη και μάλιστα σε τράπεζες του εξωτερικού. 
 
Το μήνυμα που θα στείλουν στον Τσάκα και στην πλευρά του είναι το εξής: «Δεν σε πιστεύουμε αλλά για το καλό του Παναθηναϊκού και για να εξαντλήσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες ακολουθήστε τον σωστό δρόμο των συζητήσεων». Πιθανότατα να ζητήσουν τα χρήματα που υπόσχεται ο Φαϊζάλ να μπουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχθεί άμεσα.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: