Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μακρής: «Πιστεύω στον Σαββίδη»

Για τον φετινό ΠΑΟΚ, μίλησε ο γνωστός για την αγάπη του στον "δικέφαλο" τραγουδιστής, Διονύσης Μακρής, στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο".

"Ο Τσιστιακόφ είναι ένας τεχνοκράτης , οποίος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ο Σαββίδης συζητά και για επενδύσεις και αυτό είναι και θετικό για τη χώρα. Δώνης και Βρύζας είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και γνωρίζουν το αντικείμενο όσο κανείς άλλος. Μία δύο μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν. Ένα πρόβλημα που διακρίνω είναι η πολλές θλάσεις, κάτι θα πρέπει να γίνει για αυτό" είπε αρχικά ο γνωστός διασκεδαστής.


Για την μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη, είπε: «Ο Κατσουράνης σίγουρα θα βοηθήσει. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης».


Ενώ για τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Καλό θα ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι δύο σκαλιά πάνω από όλους, και από εμάς. Ακόμη και μία μεταγραφή μεγάλη να κάνεις, έβλεπα προχθές το ματς στη Βέροια σκεφτόμουν ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα του 2012. Δεν είναι μόνο το ότι δεν μπορούν να παίζουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το θέαμα είναι κάκιστο. Είναι τόσο χάλια, που καμιά ομάδα θα έπρεπε να κάνει μεταγραφή τον Φέλπς που κολυμπάει. Στην Αγγλία σε γήπεδο της τρίτης εθνικής τους κατηγορίας, τα γήπεδα είναι πολύ καλύτερα».


Για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο κέντρο διασκέδασης όπου εργάζεται αυτόν τον καιρό ο ίδιος, ανέφερε: "Δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, αλλά φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να περνάει καλά. Ήταν με φίλους του. Εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω σε αυτόν τον άνθρωπο και σε μία περίοδο που όχι μόνο το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός, αλλά και η Ελλάδα γενικότερα".

Τέλος για το αν θα παρακολουθήσει το σημερινό ματς Κυπέλλου: «Σήμερα το παιχνίδι θα το δω τηλεοπτικά και πιστεύω θα κερδίσουμε και θα κερδίσουμε εύκολα».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: