Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Super 3: «Πιστεύουμε πως είστε άντρες»

Ανακοίνωση με νόημα εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη, ο super 3. Οι οργανωμένοι φίλοι των κιτρίνων μετά την βαριά ήττα από την Καλλιθέα θέλησαν μέσω της ανακοίνωσης να εκφράσουν αυτά που νιώθουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήταν κάποτε μια μάνα κ είχε δυο γιους... Ο ένας την βοηθούσε στις δουλειές και την φρόντιζε όσο μπορούσε. Ο άλλος όταν την επισκεπτόταν πάντα έπαιρνε κάτι από αυτή. Χρήματα, ρούχα, φαγητά και σιγά σιγά της έτρωγε όλη την περιουσία φανερά και κρυφά. Τα χρόνια περνούσαν κι αυτό συνεχιζόταν. Ο άλλος γιος τα έβλεπε αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Δεν πίστευε πως ο αδερφός του,το ίδιο του το αίμα κοιτούσε την μητέρα τους με συμφέρον και σιγά σιγά της κατέστρεφε τη ζωή. Τα χρόνια πέρασαν κι άλλο και η μάνα από την συμπεριφορά του ενός γιου αρρώστησε βαριά ενώ της είχε φάει ολόκληρη την περιουσία. Ο άλλος γιος επιτέλους είδε την πραγματικότητα και έδιωξε τον αδερφό του με τις κλωτσιές (βέβαια αυτόν δεν τον πολυένοιαζε αφού θα είχε για πάντα να τρώει την περιουσία της μητέρας του που είχε λεηλατήσει). Η μάνα τους κείτονταν στο άδειο μισογκρεμισμένο κ κρύο πια σπίτι κάτω, με μισοσχισμένα ρούχα και βαριά άρρωστη. Κάποιος γιατρός είπε πως δεν έχει πολλές μέρες ζωής αφού το φέρσιμο του ενός γιου την είχε διαλύσει κυριολεκτικά. Επιπλέον δεν υπήρχαν πια χρήματα να την πάνε σε κάποια κλινική για μια τελευταία προσπάθεια.

Το πρόβλημα υγείας της ήταν τεράστιο και χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση. Τι μπορούσε να κάνει πια ο ένας γιος; Τον έτρωγαν οι τύψεις κάθε μέρα πως άφησε τον αδερφό του να καταστρέψει τη ζωή της ίδιας του της μάνας. Κάποιο πρωί το αποφάσισε... Δεν μπορώ να την αφήσω έτσι, είπε. Μπήκε στο σπίτι κ την σήκωσε. Δανείστηκε κάποια χρήματα και την πήγε σε κλινική στο εξωτερικό. Θα γινόταν ο ίδιος δότης. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ...ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΕΤΣΙ... ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ... Φυσικά η ιστορία είναι φανταστική.. Κάποιοι σίγουρα θα βάζουν τον εαυτό τους στη θέση του ενός γιου. Κάποια λαμόγια τέτοιες μέρες χασκογελάνε και τρώνε από την περιουσία που κάνανε... Θα ρθούνε κι άλλες μέρες σαν τη σημερινή που θα διασυρόμαστε και θα είμαστε ανήμποροι να κάνουμε κάτι... που θα θέλουμε να τα σπάσουμε και να τα διαλύσουμε όλα.. Αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί αδέρφια. Να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας και να βοηθήσουμε με όλο μας το είναι την πληγωμένη ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ... Και μετα να βρούμε τον άλλο γιο... τον αδερφό μας... που έχουμε να πούμε κάποια πραγματάκια...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ!!!

ΥΓ. Παίχτες του ΑΡΗ σας έχουμε φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και το ξέρετε. Πιστεύουμε πως είστε άντρες και οι άντρες έχουν εγωισμό φιλότιμο και ψυχή. Η χρονιά το ξέρουμε είναι δύσκολη δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις από σας αλλά ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΑΛΛΟ...

ΥΓ1. Καμάρι και περηφάνια για όλα τα αδέρφια που βρίσκονται εκεί... με βροχές κρύα απαγορεύσεις και παγίδες... που δεν χάνουν το στόχο και μας δείχνουν το δρόμο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: