Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

"Αλμυρό" πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!!

Χρηματικό πρόστιμο 10000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των φιλάθλων του κατά την 14η αγωνιστική, ενώ η ΑΕΚ θα πληρώσει 1000 ευρώ.


Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ? αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 13-12-2012 και ώρα 13:00 προς απολογία για τα ακόλουθα και όσα περιλαμβάνονται στην υπ΄αριθμ. 40497/2012 κλήση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα η οποία σας συγκοινοποιείται με την παρούσα":

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ως αβάσιμη. (Μη δυνατότητα λήψης υπ? όψιν μόνον εκθέσεως Αστυνομικής Αρχής για επιβολή ποινών άρθρο 15 εδ. α και β του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Πρωτάθλημα Κ20

ΑΕΚ (Κ20), ΛΙΜΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Λίμα Μπατίστα Ντανιέλ: Επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΚ Κ-20 την χρηματική ποινή των οκτακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. ΛΙΜΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ α) την χρηματική ποινή των οκτακοσίων ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: