Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τον «έκαψαν» τα τηλεοπτικά πλάνα!!

Τον «έκαψαν» τα τηλεοπτικά πλάνα
Λαμβάνοντας υπόψη του τα τηλεοπτικά πλάνα, ο αθλητικός δικαστής της Serie A τιμώρησε με ποινή 3 αγωνιστικών τον Ρούμπεν Ολιβέρα. Ο παίκτης της Φιορεντίνα, που ήταν ήδη τιμωρημένος για το επόμενο παιχνίδι, θα εκτίσει συνολικά 4 αγωνιστικές ποινής. Η ομάδα του ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Ρόμα, ο Ρούμπεν Ολιβέρα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για φάουλ που έκανε πάνω στον Πιάνιτς. Λίγοι ήταν αυτοί που πρόσεξαν πως ο παίκτης της Φιορεντίνα είχε πατήσει εσκεμμένα τον αντίπαλό του, ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο. Το συμβάν είχε διαφύγει της προσοχής του διαιτητή, ο οποίος δεν απέβαλε τον παίκτη ως όφειλε.

Τελικά ο αθλητικός δικαστής, λαμβάνοντας υπόψη του τα τηλεοπτικά πλάνα, τιμώρησε με 3 αγωνιστικές ποινής τον Ολιβέρα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα θα απουσιάσει για 4 αγώνες, αφού έπρεπε ήδη να εκτίσει μία αγωνιστική για τις κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Η διοίκηση των «Βιόλα» δεν έχει κάνει γνωστό αν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αφού οι εικόνες που έδειξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι ξεκάθαροι. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει στην ομάδα της Φλωρεντίας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: