Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγή πλεύσης και... τίτλος για Σαββίδη!!

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να είχε θέσει ως προτεραιότητα με την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ το... συμμάζεμα των οικονομικών, πλέον όμως έχει πάρει ζεστά και την προοπτική να δει στην κορυφή την ομάδα του άμεσα.
Το γεγονός εξάλλου ότι ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου της Θεσσαλονικής αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά από την πρώτη κιόλας μεταγραφική περίοδο της δικής του θητείας, είναι κι ενδεικτικό των προθέσεών του. Ήδη αποτελεί μέλος του ΠΑΟΚ ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας κι ένας από τους πληρέστερους Έλληνες παίκτες, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση παικτών όπως ο Βιερίνια και ο Λούκας.
Βέβαια οι ενδοιασμοί που είχε αρχικά ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν δεδομένοι και αφορούσαν στο ότι ήθελε πρωτίστως να προωθηθούν τα παιδιά των ακαδημιών, στα οποία και φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Τις αμφιβολίες του ωστόσο για το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να στραφεί σε παίκτες εγνωσμένης αξίας, έκαμψε ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που του τόνισε ότι τα ταλέντα θα μπορούν να εξελιχθούν μόνο αν έχουν έμπειρους και μεγάλους παίκτες δίπλα τους.
Ακόμα βέβαια και αυτή καθ' αυτή η επιλογή του Ρώσου -στρατηγικού συμβούλου- ενός ανθρώπου που στην Ανζί εξυπηρέτησε κατ' εξοχήν το δόγμα «βάζω λεφτά, παίρνω τίτλους», δείχνει την επιθυμία του Σαβίδη να δει την ομάδα του να πανηγυρίζει άμεσα ένα τρόπαιο. Θεωρείται σίγουρο εξάλλου πως ακόμα κι αν δεν γίνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές κινήσεις κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτό θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και θα υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος και άνεση ώστε οι μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν να είναι, πιο προσεκτικές και με μικρότερο ρίσκο.
 
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: