Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τελειώστε την ιστορία!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την... ιστορία με τον Πρίγκιπα και το τι πρέπει να γίνει, ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση που κουράζει!
Αυτή η ιστορία του Τσάκα με τους πρίγκιπες, που αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο και με τον έναν πρίγκιπα να έχει έρθει δύο φορές, αλλά το χρώμα του χρήματος να μην το έχουμε δει κρατάει εδώ και ενάμισι χρόνο. Επειδή , όμως, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό οικονομικά δεν είναι καλή και υπάρχουν κάποιοι που ελπίζουν στον πρίγκιπα και τα λεφτά του οι μέτοχοι της ΠΑΕ πρέπει να τελειώσουν αυτή την ιστορία είτε έτσι είτε αλλιώς. Και πως θα τελειώσει; Απλά.
Την επερχόμενη ΑΜΚ να την ανοίξουν υπέρ των νέων μετόχων και να καλέσουν τον Φειζάλ να βάλει τα 28 εκ. ευρώ και να γίνει παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Τα βάζει; Δικαιώνεται και σώνεται ο Παναθηναϊκός. Δεν τα βάζει; Ξεφτιλίζεται, ξεμπροστιάζεται και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ξέρει, ότι ο πρίγκιπας,είναι δεν είναι ξυπόλητος, λεφτά δεν θέλει να βάλει στην ομάδα και το οικονομικό πρόβλημα παραμένει. Οτιδήποτε άλλο γίνει θα συντηρήσει μία ιστορία που μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Ας το σκεφτούν οι μέτοχοι και να αντιδράσουν με τον τρόπο, που θα ξεδιαλύνει μία και καλή την ιστορία.
Και η ιστορία δεν ξεδιαλύνει με απάντηση του στυλ , δεν ασχολούμαστε με την πρόταση. Εστω και οι λίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού που βλέπουν, ότι μπορεί να λέει αλήθεια ο Φειζάλ θα πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη απάντηση και μόνο μέσω αυτής της διαδικασίας θα δοθεί απάντηση.
 
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: