Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μάντζιος: «Όλα μας πάνε κόντρα»

Μάντζιος: «Όλα μας πάνε κόντρα»
Με την τύχη της ομάδας του τα έβαλε ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός των Φαιάκων, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που προηγήθηκε, αλλά φυσικά και για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό εκεί που η νίκη είναι μονόδρομος.

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια, όλα μας πηγαίνουν κόντρα. Με τη Βέροια είχαμε μια αποβολή αναίτια και μας ισοφάρισαν οι αντίπαλοι στο 90’. Στη Λιβαδειά η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καλοί και δεν δικαιούμασταν κάτι από εκεί», τόνισε αρχικά.

«Δεν ξέρουμε γιατί πρέπει να γίνονται τέτοια παιχνίδια, που είναι σε κομβικό σημείο, υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες. Ήταν πραγματικά κακές. Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να βγάλουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο, αλλά όλα καταργήθηκαν, αφού τα πάντα ήταν θέμα τύχης. Μιλήσαμε, τόσο με τον διαιτητή, όσο και με τους υπεύθυνους της αναμέτρησης, οι οποίοι είχαν διάθεση να γίνει το ματς».

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ισχυρίστηκε: «είναι σημαντικό και το θέλουμε πολύ για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα πλάνα του ενόψει Ιανουαρίου λέγοντας: «θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να τα πάμε καλύτερα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: