Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Να μπούμε με πάθος στο παρκέ»

«Να μπούμε με πάθος στο παρκέ»
Το Περιστέρι έχασε από την Καβάλα το περασμένο Σάββατο και κόντρα στον Κολοσσό την ερχόμενη Κυριακή θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 μπάσκετ. Έτσι, ο άμεσος συνεργάτης του Τζίμη Κουστένη στην τεχνική ηγεσία των «κυανοκίτρινων», Μάριος Γούναρης, μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ για το ματς της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και το επερχόμενο με τους Ροδίτες.

«Κόντρα στην Καβάλα ήμασταν κακοί στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η αντίπαλος και να υποχρεωθούμε μετά να την ‘κυνηγάμε’. Επιθετικά, δεν νομίζω πως ήμασταν κακοί, αφού πετύχαμε 79 πόντους. Η άμυνα ήταν το πρόβλημά μας και συγκεκριμένα το “νεκρό” μας διάστημα στην τρίτη περίοδο».

Αναφορικά με τον κυριακάτικο αγώνα, σημείωσε πως: «Ο Κολοσσός είναι μια ποιοτική ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση, γεγονός που λέει πολλά. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, ειδικά στην περιφέρεια, γεγονός που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Ωστόσο, είναι ένα εντός έδρας ματς που μπορούμε να νικήσουμε, ειδικά αν έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, που νομίζω πως θα την έχουμε».

Κλείνοντας, ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως το Περιστέρι θα νικήσει μόνο αν αποφύγει κάποια από λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40’, διότι ομάδες, όπως ο Κολοσσός, μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιο ‘νεκρό’ σου διάστημα και να σε βγάλουν εκτός αγώνα.

Το σημαντικό είναι να μην επαναλάβουμε το νωθρό ξεκίνημα των προηγούμενων εντός έδρας αναμετρήσεών μας. Πρέπει να μπούμε εξ’ αρχής δυνατά στο παιχνίδι, βγάζοντας πάθος, ειδικά στην άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: