Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τα βλέπει όλα… μαύρα!!

Τα βλέπει όλα… μαύρα
Ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του ως τώρα, αλλά προβληματισμένος για το μέλλον της, είναι ο Λούκα Καμπεντέλι. Ο πρόεδρος της Κιέβο Βερόνα μιλώντας σε εορταστική εκδήλωση, τόνισε πως η μάχη για την παραμονή στη Serie A θα είναι σκληρή και θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αναφερόμενος στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Ρόμα, δεν έδειξε πολύ αισιόδοξος.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των… πυλών και η Κιέβο Βερόνα οργάνωσε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών. Μια γιορτή στην οποία παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκα Καμπεντέλι, ο οποίος μίλησε στα νέα ταλέντα και τους ευχήθηκε, εκτός από καλές γιορτές, καλή επιτυχία στην καριέρα τους που μόλις ξεκινά. Αναφερόμενος στην πρώτη ομάδα της Κιέβο, ο Καμπεντέλι έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας, δείχνοντας προβληματισμένος για το μέλλον της ομάδας.

«Οι δύο νίκες που πήραμε στις τελευταίες αγωνιστικές μας έδωσαν λίγη ηρεμία. Η θέση μας τώρα δεν είναι απογοητευτική. Η μάχη, όμως, για την παραμονή στη Serie A θα κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική και θα εμπλακούν πολλές ομάδες. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στη μεγάλη κατηγορία. Αν και το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο, εύχομαι να τα καταφέρουμε», είπε ο Καμπεντέλι.

Μήπως είστε πολύ απαισιόδοξος; «Μου έχουν πει πως όταν είσαι πολύ απαισιόδοξος καταλήγεις να λες την αλήθεια. Βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι. Η Κιέβο θα κινδυνεύσει και δεν χρειάζεται να το κρύβουμε», απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας.

Στο Καμπιονάτο ακολουθεί το παιχνίδι με τη Ρόμα. Πώς το βλέπετε; «Η Ρόμα είναι ο κακός μας… δαίμονας. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Μην μου πείτε πάλι πως είμαι απαισιόδοξος. Απλά ρεαλιστής είμαι», είπε γελώντας ο Λούκα Καμπεντέλι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: