Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Όποιος αγαπάει… παιδεύει!!

Όποιος αγαπάει… παιδεύει
Λάρισα και Σάκης Τσιώλης έχουν εδώ και χρόνια μια σχέση αγάπης, όμως την Τετάρτη ήταν αντίπαλοι στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί… επιβεβαιώθηκε και το ρητό, αφού οι «βυσσινοί» έβγαλαν το λάδι στον Αστέρα και έμειναν στο 0-0 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό. Με δέκα παίκτες οι Αρκάδες για παραπάνω από ένα ημίχρονο λόγω αποβολής του Καρντάσιο με δύο κίτρινες στην ίδια φάση.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα καμία από τις δύο δεν είχε διάθεση να «κλειστεί» και να περιμένει τον αντίπαλο. Η φράση «από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα» ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε καθολική υπεροχή, κυκλοφορούσε την μπάλα και έβγαλε κάποιες καλές φάσεις. Στο 42’ έγινε μια περίεργη φάση και ο Καρντάσιο δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να αφήσει τον Αστέρα με δέκα παίκτες.

Αυτό άλλαξε κάπως την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Η Λάρισα κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε παραπάνω τον Αστέρα και με κινητήριο μοχλό τον Τσιμπάμπα, ο οποίος ταλαιπώρησε τους Μπαρτολίνι και Καστέλς, όμως ο Αστέρας θα μπορούσε να «δραπετεύσει» με το διπλό όταν ο Ράγιος και ο Ναβάρο έχασαν πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία μπροστά από τον Σέρεμετ. Το τελικό 0-0 κάνει τον επαναληπτικό της Τρίπολης να έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες.



Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος (67' λ.τ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας (75' Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού (62' Ζεκίνια).

Στον πάγκο: Πρίφτης, Γκαλίτσιος, Τσιάρας, Μπλέντι.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης (65’ Ναβάρο), Αλβάρο (46’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις (82’ Έγκον), Καλαντζής.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Ντινιωτάκης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Ζυγούρης (Αιτ/νιας)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: