Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τα «βρήκαν» Βεντούρα και Τσέρτσι!!

Τα «βρήκαν» Βεντούρα και Τσέρτσι
Τις απαραίτητες εξηγήσεις έδωσαν σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους πριν την προπόνηση της Τρίτης ο Τζαμπιέρο Βεντούρα και ο Αλέσιο Τσέρτσι, για το ατυχές περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα της Τορίνο με τη Μίλαν για την 16η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Μετά τη συνάντηση των δύο αντρών το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου συνεργάστηκαν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Η είδηση για το επεισόδιο ανάμεσα στον Τζαμπιέρο Βεντούρα και τον Αλέσιο Τσέρτσι στην ανάπαυλα του αγώνα της Τορίνο με τη Μίλαν, κυκλοφόρησε αρχικά ως φήμη. Σύμφωνα με αυτή, ο παίκτης και ο προπονητής ήρθαν στα… χέρια, με αφορμή τις παρατηρήσεις που έκανε ο Βεντούρα στον Τσέρτσι για το γκολ του Ρομπίνιο, με το οποίο η Μίλαν ισοφάρισε τους γηπεδούχους. Από το επεισόδιο αυτό χαμένη βγήκε η ομάδα, που δέχτηκε 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε με 4-2. Χαμένος, επίσης, βγήκε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αντικαταστάθηκε, αλλά και ο προπονητής που παρουσίασε υπέρταση και χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών για να συνέλθει.

Η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι πρωταγωνιστές είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η συνάντηση αυτή έγινε πριν την προπόνηση, στην οποία και οι δύο άντρες πήραν κανονικά μέρος, δείχνοντας πως θεωρούν το περιστατικό λήξαν.

Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κάνουν λόγο για αποκλεισμό του Τσέρτσι από το επόμενο ματς της Τορίνο, ως «σιωπηλή τιμωρία», ή αν πράγματι οι δύο άντρες έδωσαν τις κατάλληλες εξηγήσεις και άφησαν πίσω τους το ατυχές συμβάν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: