Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παντέλης: «Υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του Άρη με 3-1, μίλησε ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο", τονίζοντας πως τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς, τον έχει ο Άρης.

Για την επόμενη μέρα της νίκης επί του Άρη, τόνισε : «Το βάρος το ρίχνουμε στο πρωτάθλημα. Ειδικά έτσι όπως είναι ο θεσμός του Κυπέλλου, με τις διπλές αναμετρήσεις, τον πρώτο λόγο έχουν οι ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας. Στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μας μπήκε χωρίς άγχος, αφού δεν είχε τίποτα να χάσει. Δεν είναι το Κύπελλο στους άμεσους στόχους μας, Αλλά μετά και τη χθεσινή νίκη, εμείς είμαστε … υποχρεωμένοι να πάμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Αν ήταν 3-0 το τελικό σκορ θα είχαμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες, αλλά τώρα με το ένα γκολ του Άρη, τα πράγματα είναι λίγο δυσκολότερα».

Για την εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού: «Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ανέβαινε ψηλά η άμυνα του Άρη και επειδή εμείς έχουμε και κάποιους γρήγορους παίκτες και να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Δεν είναι λάθος του προπονητή που έβαλε νέους παίκτες, παρόλο που εγώ αρκετούς τους γνώριζα, δεν ήταν και τόσο άγνωστοι. Κι εγώ ίσως αν ήμουν στον Άρη να πειραματιζόμουν στο πρώτο παιχνίδι, αφού θα υπάρξει και ρεβάνς».

Ενώ για τους στόχους της ομάδας, ανέφερε: «Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι και ελπίζουμε στην πρόκριση. Αλλά βάζουμε πρώτο στόχο το πρωτάθλημα αν σκεφτεί κανείς ότι η φετινή β? Εθνική είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και όλες η ομάδες είναι πολύ δυνατές. Όλοι μπορούν να χάσουν από όλους».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: