Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Αβάσιμοι και προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Αλαφούζου»

«Αβάσιμοι και προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Αλαφούζου»
Θέση για τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, για τις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος από τη NOVA, πήρε η Forthnet με ανακοίνωση της.

Σε αυτήν, χαρακτηρίζει αβάσιμους και προσβλητικούς τους χαρακτηρισμούς του κ. Αλαφούζου.

Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια των σημερινών δηλώσεων του κ. Γιάννη Αλαφούζου σε ραδιοφωνικό σταθμό, το Γραφείο Τύπου του Ομίλου Forthnet επισημαίνει τα ακόλουθα:

Υποχρέωση της Nova αποτελεί η από κάθε άποψη άρτια κάλυψη των αθλητικών γεγονότων. Η πολυετής εμπειρία μας στη μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων και η συνεισφορά μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει αμφισβήτησης, καθώς από το 1994 έως σήμερα αποτελούμε τον βασικό του χρηματοδότη.

Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports δεν παίρνουν αποφάσεις και δεν κρίνουν τα αποτελέσματα. Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports δεν κρατάνε σφυρίχτρες, ούτε σημαιάκια, δεν δείχνουν κάρτες ούτε σφυρίζουν πέναλτι. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο για την αναβάθμιση του και θεωρούμε ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς πράττουν ή θα πρέπει να πράττουν το ίδιο.

Οι χαρακτηρισμοί του κ. Αλαφούζου για τη Nova ως φιλικά προσκείμενη προς μια συγκεκριμένη ομάδα, είναι εντελώς αβάσιμοι και προσβλητικοί, καθώς πάγια πολιτική της Nova αποτελεί η ουδέτερη και ισότιμη αντιμετώπιση και των 16 ομάδων της Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: