Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Έστω κι έτσι…!!

Έστω κι έτσι…
Μπορεί να τα… χρειάστηκε κόντρα στη Μίντλεσμπρο, ωστόσο η Σουόνσι βρήκε τον τρόπο, έστω και με αυτογκόλ, να πάρει τη νίκη στο «Λίμπερτι», με το τελικό 1-0 να στέλνει την ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ στα ημιτελικά του Capital One Cup για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Σεμπ Χάινς στο 81ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους «κύκνους» να γίνονται μετά τις Άστον Βίλα και Μπράντφορντ η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία τους στους «4» της διοργάνωσης.

Το ματς:

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και έμοιαζαν πιο απειλητικοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ κάποια από τις καλές στιγμές που είχαν μπροστά στην εστία του Τρέμελ, με το 0-0 να μένει τελικά μέχρι το τέλος του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου.

Η διαφορά της μίας κατηγορίας μεταξύ των δύο αντιπάλων δεν φαινόταν εντός των τεσσάρων γραμμών του «Λίμπερτι», καθώς και στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους η «Μπόρο» έδειχνε πιο δραστήρια.

Οι «κύκνοι» μετά το 65’ προσπάθησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την είσοδο των Μουρ και Κι στο παιχνίδι, ωστόσο στο 73ο λεπτό στάθηκαν άτυχοι όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στιλ σε εκτέλεση φάουλ του Ντε Γκούζμαν.

Τελικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έστειλε τους γηπεδούχους στα ημιτελικά ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Χάινς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του «γράφοντας» το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Τρέμελ, Τιεντάλι, Μονκ, Τσίκο, Ντέιβις, Ντε Γκούζμαν, Ρούτλετζ (65’ Κι), Ντάιερ, Μπρίτον, Μίτσου, Σέχτερ (55’ Μουρ)

Μίντλεσμπρο: Στιλ, Χόιτ, Μπικέι-Αμούγκου (65’ Χάλιντεϊ), Χάινς, Φρέντ, Χαρούν (64’ Σμόλγουντ), Λιντμπίτερ (82’ Μίλερ), Μπέιλι, ΜακΝτόναλντ, Γιούτκεβιτς, Λεντέσμα

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: