Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Είπε «όχι» ο Λούκας στην Καρπάτι!!

Αρνητικά απάντησε ο Λούκας Πέρεθ στη διοίκηση της Καρπάτι Λβιβ, στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του. Ο Ισπανός επιθετικός, του οποίου το υπάρχον συμβόλαιο με τους Ουκρανούς ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2013, διεμήνυσε στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι δεν επιθυμεί να το ανανεώσει και πως σκέφτεται να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες, είτε τώρα, είτε αργότερα, από το καλοκαίρι και μετά. Άλλωστε, από τον προσεχή Ιούλιο θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα και στην όλη υπόθεση μπαίνει δυνατά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος από τον περασμένο Αύγουστο έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Λούκας.

Παρότι, λοιπόν, ο γενικός διευθυντής της Καρπάτι, Ιγκόρ Ντενίσιν, είχε δηλώσει προχθές ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεώσει με τον παίκτη, η χθεσινή άρνηση του τελευταίου αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας του Λβιβ είπαν στον Λούκας ότι αφού δεν ανανεώνει, τότε τον παραχωρούν με πώληση. Αυτό επί της ουσίας ανοίγει το δρόμο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε επαφή και διαπραγμάτευση με την Καρπάτι, προκειμένου να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό μ΄ ένα λογικό ποσό. Εννοείται ότι για να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τα βρει και με τον παίκτη, κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί, είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Από σήμερα κιόλας οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή τόσο με την πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή, όσο και με τη διοίκηση της Καρπάτι, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις τους.

Πρακτικά ο ΠΑΟΚ περιμένει το τελευταίο ραντεβού της Καρπάτι με τον Λούκας, που θα πραγματοποιηθεί ως το τέλος της εβδομάδας και από το οποίο θα προκύψει η απόφαση για το ποσό που θα απαιτήσει η ουκρανική ομάδα για την παραχώρηση του παίκτη. Βεβαίως, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν πρόκειται να μπει σε διάφορα παζάρια που θα απαιτούν τρελά ποσά, αλλά απεναντίας θα προσπαθήσει να κρατήσει σε λογικά πλαίσια τα νούμερα. Και δεν αποκλείεται σε αυτήν την προσπάθεια να έχει για σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμώντας να φύγει από το Λβιβ θα πιέσει τη διοίκηση της Καρπάτι να ρίξει τις όποιες απαιτήσεις της.








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: