Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο ματς»

«Τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο ματς»
Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα ύστερα από το μεταξύ τους 0-0 για το Κύπελλο Ελλάδας σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο τεχνικός των Αρκάδων υποστήριξε πως ήταν καθοριστική για την ομάδα του η αποβολή του Καρντάσιο, ενώ εξέφρασε και την ευχή του να ξαναδεί τους «βυσσινί» στην Σούπερ Λίγκα.

Όπως παραδέχτηκε ο Έλληνας προπονητής, η Λάρισα είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, αλλά πιστεύει πως και οι δύο ομάδες άξιζαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Τα κυριότερα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Τσιώλη:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου σίγουρα ενδιέφερε και τις δύο ομάδες και ειδικά για την ΑΕΛ, με την οποία ζήσαμε στο παρελθόν μεγάλες στιγμές. Βέβαια για εμάς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς νευρικό όπου προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να ελέγξουν το ρυθμό μέσα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή και η αποβολή του Καρντάσιο έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Είχε η ΑΕΛ μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τσιμπάμπα να πάρει το ματς, αλλά και εμείς είχαμε δύο μεγάλες φάσεις με Ράγιος και Ναβάρο. Αδικείται το παιχνίδι γιατί δεν είχε γκολ. Τώρα έχουμε το άλλο ματς στις 22 του μηνός στην Τρίπολη. Στο Κύπελλο τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο ματς. Εμείς είχαμε στόχο να βάλουμε ένα γκολ, αφού το 0-0 δεν μας δίνει αβαντάζ.

Εύχομαι η ΑΕΛ να συνεχίσει το μαραθώνιο που έχει μπροστά της. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα που την πήγε πίσω η ήττα με τον Εργοτέλη. Χρειάζεται υπομονή και σταθερότητα ώστε να ανέβει. Πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ η ΑΕΛ. Ξέρω ότι ο Μιχάλης Ζιώγας κάνει μεγάλη προσπάθεια και είναι η ιδανική λύση για την ομάδα διότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Η ΑΕΛ χρειάζεται ένα άνθρωπο που να ξέρει τη ψυχολογία του κόσμου».


-

Δεν υπάρχουν σχόλια: