Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Καλαϊτζίδης: «Μας λείπει το γκολ»

Για το τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα της Βέροιας, αλλά και για τις προσθήκες που σκέφτονται να κάνουν στην ομάδα, καθώς και τις ενδεχόμενες απώλειες Ολαϊτάν και Μπαργκάν, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το τελευταίο χτύπημα προς την εστία λείπει από την ομάδα μας. Αυτός ο τομέας έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός . Η ομάδα έχει δυναμική,. Με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Αν κάνουμε και μία με δύο προσθήκες, νομίζω ως θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε.


Κατά γενική ομολογία η ομάδα έχει υψηλότατο επίπεδο προσπαθειών. Έχει καλές συνεργασίες και το μόνο ου λείπει είναι η εύκολη επίτευξη του γκολ. Η αισιοδοξία μας πηγάζει σε συνάρτηση με το επίπεδο των αντιπάλων. Παίζει ρόλο η δυναμική των υπολοίπων ομάδων και αυτή είναι που μας δίνει αισιοδοξία".


Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Η εικόνα της ομάδας μας κάνει αισιόδοξους για την αποκόμιση βαθμολογικών οφελών από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το όνομα του αντιπάλου και η βαθμολογική μας θέση θέτουν τους στόχους μας σε αυτό το παιχνίδι".

Για τους Ολαϊτάν και Μπαργκάν: "Η παρουσία των συγκεκριμένων παικτών, αλλά και άλλων παιδιών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως δύσκολα θα μπορέσει να αναπληρωθεί το κενό τους αν φύγουν. Πέραν αυτού όμως είμαστε ήδη σε αναζήτηση κάποιων κινήσεων μεταγραφικά. Εξετάζουμε ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τις σωστότερες κινήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: