Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα»

«Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα»
Την επιθυμία η ομάδα νέων του Ολυμπιακού να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση «NextGenSeries» μετά την πρόκριση στους «16» εξέφρασε ο Γιώργος Αμανατίδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός σύμβουλος ακαδημιών των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως στα φυτώρια υπάρχει πολύ ταλέντο, το οποίο μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και το Γιώργο Χελάκη:

Για την πρόκριση στους “16” του NextGenSeries:
«Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι η πρώτη μας χρονιά πηγαίναμε με σκοπό τα παιδιά να αποκομίσουν εμπειρίες, παραστάσεις και εικόνες για το μέλλον. Όμως η ομάδα μας έχει δείξει ότι δεν έχει λόγο να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες. Τα παιδιά το έδειξαν στην πράξη. Ακόμη, φαίνεται το ταλέντο που υπάρχει και από τις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων σε όλες τις κατηγορίες».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης:
«Νιώθουμε πολύ ωραία. Βέβαια τώρα έχει ανέβει ο πήχης. Τώρα υπάρχει ένα παιχνίδι που ως πρώτοι θα δώσουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα, η διοίκηση και ο πρόεδρος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες και σε αυτό το εγχείρημα. Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν παιδιά που θα έχουν λαμπρό μέλλον στην πρώτη ομάδα. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά».

Για το αν υπάρχουν παιδιά που θα μπορούσαν να «ανέβουν» στην πρώτη ομάδα:
«Βέβαια υπάρχουν παιδιά. Όμως πρέπει από μόνοι τους να αρπάξουν την ευκαιρία, να δείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν φορώντας αυτή τη βαριά φανέλα. Εμείς βοηθάμε τα παιδιά όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: