Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτα η πρόκριση, μετά η εκδίκηση!!

Πρώτα η πρόκριση, μετά η εκδίκηση
Δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στο Κύπελλο Ιταλίας η Μίλαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε την παραμονή του αγώνα με τη Ρετζίνα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο περσινός αποκλεισμός από τη Γιουβέντους στην ημιτελική φάση, αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες των «ροσονέρι», οι οποίοι, αν προκριθούν απόψε, θα βρουν στο δρόμο τους τη «Γιούβε». Ο Αλέγκρι, εξάλλου, ζήτησε από όλους να επιβεβαιώσουν τη βελτίωση της ομάδας, πραγματοποιώντας ακόμα μια καλή εμφάνιση και παίρνοντας τη νίκη.

Το προβληματικό ξεκίνημα της χρονιάς, αποτελεί παρελθόν για τη Μίλαν, η οποία σε κάθε παιχνίδι δείχνει πως έχει αφήσει πίσω της την περίοδο κρίσης. Στο Καμπιονάτο έχει κάνει ένα καλό σερί, ανεβαίνοντας τα… σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ενώ στο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας τη Ρετζίνα, θέλει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για την προημιτελική φάση. Κάτι που ζήτησε επιτακτικά ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας την παραμονή του αγώνα.

«Αν προκριθούμε στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους. Αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη. Θα ήθελα, ακόμα, να τους θυμίσω πως πέρσι ήταν η Γιουβέντους αυτή που μας στέρησε τη συμμετοχή μας στον τελικό. Δεν το κρύβω πως θέλω εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό. Συνεπώς, το παιχνίδι με τη Ρετζίνα θα το αντιμετωπίσουμε με τον απαραίτητο σεβασμό, θα δείξουμε μεγάλη προσοχή και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν είναι στο μυαλό μου», τόνισε ο προπονητής της Μίλαν.

Η ομάδα παρουσιάζεται… μεταμορφωμένη στα τελευταία παιχνίδια. Συμφωνείτε; «Είμαστε βελτιωμένοι, ιδίως σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Ασφαλώς πρέπει να διορθώσουμε πολλά ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος πως η Μίλαν που θα δείτε με τη νέα χρονιά, δεν θα θυμίζει την ομάδα του περασμένου καλοκαιριού. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα φτάσουμε τόσο ψηλά, που πολλοί θα εκπλαγούν», είπε με πίστη για την ομάδα του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: