Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν έκριναν το αποτέλεσμα οι απουσίες»

«Δεν έκριναν το αποτέλεσμα οι απουσίες»
Την ανωτερότητα της Ρόμα παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας ο Στέφανο Κολαντουόνο, δίνοντας τα συγχαρητήριά του για την πρόκρισή της στη φάση των «8». Ο προπονητής της Αταλάντα δεν έψαξε για άλλοθι, καθώς ομολόγησε πως οι απουσίες της ομάδας του δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα και τόνισε πως τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένη.

Τόνιζε πως επιθυμία του είναι να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, αφού ενδιαφέρεται να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στο θεσμό. Παραδεχόταν, ωστόσο, πως η Ρόμα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και απαιτούνταν πολύ καλή απόδοση, αλλά και τύχη για να την αποκλείσει. Ο Στέφανο Κολαντουόνο, τελικά, αναγκάστηκε να… υποκλιθεί στην ομάδα του Ζέμαν, αφού η ήττα με 3-0 που υπέστη η Αταλάντα στο Ολίμπικο, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς των γηπεδούχων.

Αυτό παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των φιλοξενουμένων, μιλώντας με τους εκπροσώπους του Τύπου. «Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, αλλά σήμερα βρήκαμε μπροστά μας μια ανώτερη αντίπαλο. Συγχαρητήρια στη Ρόμα για τη νίκη, κατάφερε να μας περιορίσει και να μας νικήσει εύκολα. Λυπούμαστε για τον αποκλεισμό, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως οι αντίπαλοί μας άξιζαν να προκριθούν», είπε με ειλικρίνεια ο Κολαντουόνο.

Το παιχνίδι δεν πήγε καλά από την αρχή. «Δεχτήκαμε δύο γκολ στην πρώτη μισή ώρα και αυτό μας επηρέασε. Η Ρόμα έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να κυκλοφορούν τη μπάλα με τέτοιο τρόπο που να σε κουράζει. Αυτό μας αποσυντόνισε. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βελτιωθούμε, αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε», ήταν η ανάλυση του ματς από τον προπονητή της Αταλάντα.

Η ομάδα σας παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες. «Κάποιοι παίκτες έμειναν έξω λόγω προβλημάτων τραυματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν έπαιζαν θα είχαμε καλύτερη τύχη. Η Ρόμα παρουσιάζεται ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και σήμερα το απέδειξε αυτό. Συνεπώς, οι απουσίες δεν αποτελούν άλλοθι. Απλά, η Ρόμα ήταν καλύτερη και προκρίθηκε δίκαια», παραδέχτηκε ο Στέφανο Κολαντουόνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: