Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

(Καραμ)άνω- κάτω!!

(Καραμ)άνω- κάτω!
Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Τάσος Καραμάνος δήλωσε «παρών»!

Ο νεαρός επιθετικός του Ατρόμητου μετά το γκολ του κόντρα στον ΟΦΗ, σκόραρε ξανά στο 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου για τη τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι, παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε πολύ καλή, της έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βολιώτες ήταν αυτοί που είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα. Ο Ατρόμητος έμοιαζε ακίνδυνος, χωρίς πολύ όρεξη και φυσικά οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να μην το εκμεταλλευτούν. Στο 24’ ο Γκότοβος με κοντινό σουτ από την εστία των Περιστεριωτών έκανε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Πίτου Γκαρσία προσπάθησε να απαντήσει στο 31’, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν σε ετοιμότητα. Και δεν έφτανε πως ήταν πίσω στο σκορ οι «κυανόλευκοι», ήρθε και ο τραυματισμός του Ταυλαρίδη στο 38’, με τον Λαζαρίδη να τον αντικαθιστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν πιο δραστήριος και πίεζε για την ισοφάριση που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η πίεση για τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε και εν τέλει δικαιώθηκαν στο 78’. Ο Καραμάνος έπιασε σουτ εν κινήσει, στέλνοντας τη μπάλα στα… δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση, τονίζοντας πως ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Τελικά το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τους Περιστεριώτες –έστω και δύσκολα- να παίρνουν πλεονέκτημα στην υπόθεση πρόκριση, ενώ από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίζει να έχει ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι.



Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72’ Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70’ Γαλάνης)

Ατρόμητος: Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης (38’ Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλλας (74’ Μπρίτο), Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46’ Επστάιν)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: