Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μισό το «κούρεμα» στην ΑΕΚ!!

Μισό το «κούρεμα» στην ΑΕΚ
Δεν πήγε για… μαλλί και βγήκε κουρεμένη.

Ούτε βγήκε όμως τόσο «φιγουρίνι» όσο ήλπιζαν οι επίδοξοι επενδυτές.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος των επαφών με τους πιστωτές και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι «κούρεμα» πέτυχε κατά το ήμισυ ως τώρα.

Ενόψει και των επαφών με τους περσινούς αρχηγούς λοιπόν, στην «Ένωση» ελπίζουν πως οι απαντήσεις τους θα μοιάζουν μ’ εκείνες μάνατζερ και προμηθευτών και όχι με των πρώην συμπαικτών τους. Κι αυτό διότι η συντριπτική πλειοψηφία των πρώην ποδοσφαιριστών (με εξαίρεση τον Έντερ, όπως έγραψε την Τετάρτη η «Sportday») έχουν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις που τους έγιναν για μείωση των οφειλομένων.

Αντίθετα, στις κατηγορίες των μάνατζερ και των προμηθευτών οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Δημήτρη Βιντιάδη συνάντησαν πιο πρόσφορο έδαφος, εισπράττοντας θετικές απαντήσεις στις περισσότερες υποθέσεις. Κάτι που ελπίζεται -αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γίνει- με τις περιπτώσεις των περσινών αρχηγών (Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καφέ) στους οποίους εξάλλου οφείλονται και τα περισσότερα χρήματα από την ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση και ό,τι κι αν γίνει στις συγκεκριμένες υποθέσεις, μετά το τέλος τους σειρά θα πάρουν οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Και αφού συγκεντρωθούν έπειτα τα συνολικά αποτελέσματα του «κουρέματος» (κι έχει ψηφιστεί εν τω μεταξύ από τη Βουλή και η ρύθμιση του φορολογικού νομοσχεδίου) θα υπάρχουν πλέον όλες οι προϋποθέσεις που ζητήθηκαν για ν’ απαντήσουν επιτέλους οι Βιντιάδης και Χάρις στο αν θα μπουν στην ΠΑΕ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: