Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κόπα Σουνταμερικάνα: Βγήκαν όπλα στον τελικό!! (videos)

Η Τίγκρε δεν κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο του επαναληπτικού τελικού του Κόπα Σουνταμερικάνα, επειδή οι ποδοσφαιριστές της δέχθηκαν επίθεση από αστυνομικά όργανα!
Απίστευτα σκηνικά καταγράφηκαν στο Σάο Πάολο. Η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0, αλλά το τέλος του 45λεπτου στιγματίστηκε από επεισόδια. Οι Αργεντινοί άρχισαν τα σκληρά φάουλ, τα οποία προκάλεσαν το μένος των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων. Προκλήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, από την οποία ο Γκαστόν Ντίαζ αποχώρησε με ανοιχτή μύτη και ο Πάουλο Μιράντα της Σάο Πάολο με κόκκινη κάρτα.
Δυστυχώς υπήρξε συνέχεια στα αποδυτήρια, όπου οι ποδοσφαιριστές πλακώθηκαν εκ νέου. Ακολούθησε παρέμβαση Βραζιλιάνων αστυνομικών, οι οποίοι, σύμφωνα με τη διοίκηση της Τίγκρε, επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές των «ματαδόρ»! Μάλιστα, ο τερματοφύλακας, Ντάμιαν Αλμπίλ, υποστήριξε πως εκπρόσωπος των αρχών τον απείλησε με όπλο!
Μέσα σε όλα, η Σάο Πάολο κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα, όπως αναφέρουν Μέσα της Νότιας Αμερικής. Ο Λούκας Μούρα άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό και στο 28ο ο Οσβάλντο διαμόρφωσε το 2-0, αλλά ουδέποτε έγινε το δεύτερο ημίχρονο. Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς έληξε 0-0.












πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: