Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Βρε, καλώς τον!!

Βρε, καλώς τον
Ξεκάθαρο προβάδισμα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πλατανιάς που επικράτησε με σκορ 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού.

Οι Κρητικοί είχαν σε σπουδαία μέρα τον Ρούμπεν Αρότσα, ο οποίος στο ντεμπούτο με τον συλλόγου των Χανίων πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα.

Οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα στο 6’ με τον Αρότσα, ο οποίος με κοντινό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0. Αυτό, όμως, δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους που με τον Αθανασιάδη στο 12’ έκαναν το 1-1.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός στράικερ του Πλατανιά, Ρούμπεν Αρότσα, ήταν σε εξαιρετική μέρα. Έτσι, στο 34’ ο Κολομβιανός επιθετικός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα βάζοντας και πάλι τους Κρητικούς σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πλατανιά έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού και έτσι δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντιδράσεις στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, προκειμένου να φέρουν το ματς στα ίσα. Τελικά, αυτό δεν έγινε.

Μάλιστα, οι Κρητικοί σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Μάρκο Μαρακουδάκη στο 53’. Το 3-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πλατανιά να πηγαίνει στην Καρδίτσα στις 23 Δεκεμβρίου με σαφές προβάδισμα για πρόκριση.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Ντόε, Δημήτρης, Δέντσας (83' Τσοντάκης), Αρότσα, Μαρτσάκης (63' Γκονζάλες), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (73' λ.τ Αγκιλέρα), Μιρτσέτα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης (81' Νταντάμης), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (67' Φλιούκας), Υφαντής (75' Μυριώτης), Αθανασιάδης, Τζάνης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: