Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τέλος ο Δερμιτζάκης!!

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Κομοτηνής το μεσημέρι της Τρίτης.

Τέλος ο Δερμιτζάκης
Τέλος από τον πάγκο του Πανθρακικού ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο έμπειρος τεχνικός είχε την Τρίτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας όπου αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Μακεδόνας τεχνικός αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη, «έσωσε» την ομάδα και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν ήρθε το «διαζύγιο». Πλέον, η ομάδα της Κομοτηνής είναι αναγκασμένη να στραφεί αλλού για τη θέση του προπονητή, ενώ ο «Δέρμι» να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Επίσης λύεται η συνεργασία με τους συνεργάτες του Γιάννη Ταουσιάνη, Τάσο Σιδερίδη και Νίκο Μιχόπουλο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει όλους για την προσφορά τους και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής και τους εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: