Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Παραβίαση του αθλητικού νόμου»

«Βράζουν» στον Πανιώνιο για το γεγονός ότι η έφεση κατά της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών εκδικάστηκε ανήμερα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Παραβίαση του αθλητικού νόμου»
Για «ευθεία παραβίαση του αθλητικού νόμου» κάνουν λόγο στον Πανιώνιο καθώς η έφεση κατά της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή, εκδικάστηκε από το ΑΣΕΑΔ ανήμερα της ημερομηνίας εκτέλεσης της ποινής καθώς οι Νεοσμυρνιώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα τον Ολυμπιακό χωρίς τους φιλάθλους τους.

Αναλυτικάη ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημερώθηκε στις 13.00 από το ΑΣΕΑΔ για την απόρριψη της έφεσης κατά της ποινής του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Το γεγονός ότι η απόφαση εκδόθηκε σήμερα, δώδεκα ημέρες μετά την εκδίκαση της έφεσης, αποτελεί ευθεία παραβίαση του αθλητικού νόμου ο οποίος επιβάλει οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ να εκδίδονται πριν την ημερομηνία εκτέλεσης της ποινής.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματος της και προέβει άμεσα σε καταγγελία προς τον πρόεδρο της ολομέλειας του ΑΣΕΑΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: