Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μπορεί ο ΠΑΟ να γλιτώσει την «καμπάνα»;

Κάθε ρεκόρ έσπασε η διοργανώτρια αρχή με την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς κόσμο στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει όμως περίπτωση για έφεση; Η απάντηση στον σκύλο... Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, σας γράψαμε για την βαριά τιμωρία της Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. Ουσιαστικά για τους υπεράριθμους φιλάθλους στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, αλλά και για τις σειρήνες και τα καπνογόνα, το «τριφύλλι» χάνει την βοήθεια του κόσμου για τέσσερα ματς.

Η Ευρωλίγκα κι ο ανεξάρτητος Αθλητικός Δικαστής τιμώρησαν το «τριφύλλι» με 3 αγωνιστικές για «επανειλημμένες παραβάσεις», ενώ η ποινή συπληρώθηκε με ακόμη 1 αγωνιστική για την υπεράριθμη προσέλευση στο πρώτο εντός έδρας ματς με τους Καταλανούς.

Υπάρχει όμως περίπτωση οι «πράσινοι» να γλιτώσουν την τιμωρία; Την απάντηση την δίνει στο twitter η στήλη «Sdog Pick n' Scroll».
Η μια αγωνιστική λοιπόν από την διοργανώτρια δεν επιδέχεται έφεσης, ενώ οι τρεις αγωνιστικές ναι! Αυτό σημαίνει πως σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς κόσμο σε ένα ματς, ενώ από εκεί και πέρα ελπίζει...
Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: