Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οδεύει προς Αγγλία ο Ζιράρ!!

Στην Αγγλία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρενέ Ζιράρ, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στο μεταγραφικό… παζάρι.

Οδεύει προς Αγγλία ο Ζιράρ
Είναι ο προπονητής που θα μείνει για πάντα στην ιστορία της Μονπελιέ και στην καρδιά των οπαδών της ομάδας, αφού κατάφερε να κατακτήσει το Σαμπιονά του 2012, αφήνοντας πίσω του την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ρενέ Ζιράρ, ένα χρόνο μετά τον θρίαμβο, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μονπελιέ, κάτι που έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο Γάλλος τεχνικός θα μείνει άνεργος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mercato365.com» ο Ζιράρ έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, τις οποίες μελετά με ιδιαίτερη προσοχή. Αναφορά στις ομάδες αυτές δεν γίνεται. Τονίζεται, ωστόσο, πως ο Γάλλος έχει αρκετούς θαυμαστές στην Αγγλία και δεν θα δυσκολευτεί να υπογράψει συμβόλαιο εκεί.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας κάνουν λόγο για περισσότερες από δύο προτάσεις, οι οποίες έχουν φτάσει στον Ζιράρ, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένας κανονικός… πλειστηριασμός, προκειμένου να πειστεί ο Γάλλος. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: