Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Καρέ «αναγέννησης» στην ΑΕΚ!

Το όραμα του γηπέδου φέρνει συνεχώς συμπαραστάτες στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτός όμως σκέφτεται και το αγωνιστικό μέλλον της ΑΕΚ. Ή τουλάχιστον αυτό δείχνει συνάντηση που είχε με Δέλλα, «Λύμπε», Ζήκο

Καρέ «αναγέννησης» στην ΑΕΚ
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Την ώρα που η διαφαινόμενη πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκει όλο και περισσότερους συμπαραστάτες και υποστηρικτές, το ενθαρρυντικό είναι πως η κινητικότητα δεν περιορίζεται στο θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εν αναμονή λοιπόν της Γενικής Συνέλευσης της 14ης Μαΐου, στην οποία οι μέτοχοι και η νυν διοίκηση θα κληθούν να υπογράψουν το «αύριο» του συλλόγου (ήτοι το αν θα διαλυθεί η εταιρεία και η ομάδα θα πάει στη Γ’ κατηγορία), ο πρώην ιδιοκτήτης φαίνεται να προχωρά τις επαφές του και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της «Ένωσης».

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες τον θέλουν να είχε συνάντηση την Κυριακή των Βαΐων με τους Τραϊανό Δέλλα, Άκη Ζήκο και Νίκο Λυμπερόπουλο (έστω κι αν από την πλευρά Μελισσανίδη διαψεύδεται κάτι τέτοιο).

Παρόλο που το περιεχόμενο της συζήτησης λοιπόν δεν έχει διαρρεύσει, το γεγονός πως ο Μελισσανίδης φέρεται να κουβέντιασε με τον προπονητή της ΑΕΚ στα τελευταία ματς, τον βοηθό του κι έναν άνθρωπο που παραμένει ενεργός στο χώρο του ποδοσφαίρου (και πρόσφατα απέρριψε μάλιστα πρόταση του Παναθηναϊκού ν’ αναλάβει τεχνικός διευθυντής) αν μη τι άλλο μαρτυρά πως κάνει πλάνα και για το αγωνιστικό μέλλον.

Πόσω μάλλον όταν και οι τρεις προαναφερθέντες αποτελούν μεγάλες μορφές του συλλόγου και όταν παρουσιάζεται δεδομένη η πρόθεση Μελισσανίδη να συμπεριλάβει όσο περισσότερες τέτοιες μπορεί στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: