Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Η Ρεάλ χρειάζεται όσο ποτέ τον Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί της Ρεάλ Μαδρίτης για να μπορέσει να αποκλείσει την Ντόρτμουντ και να προκριθεί εκείνη στον τελικό του Champions League, όπως δήλωσε ο Σάμι Κεντίρα

«Η Ρεάλ χρειάζεται όσο ποτέ τον Ρονάλντο»
Στη σημασία που έχει για την Ρεάλ Μαδρίτης η εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ στάθηκε ο Σάμι Κεντίρα.

Ο Γερμανός χαφ θεωρεί ότι η «βασίλισσα» έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στην αυριανή αναμέτρηση.

Οι Ισπανοί ηττήθηκαν με σκορ 4-1 στο πρώτο ματς στο Βεστφάλεν, όμως ο Κεντίρα τονίζει τη σημασία που έχει ο «CR7» να πάρει στις πλάτες του τη Ρεάλ και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να παίξει εκείνη στο Γουέμπλεϊ.

«Ο καθένας ξέρει ότι ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) συνειδητοποιεί ότι εκείνος προετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι, χωρίς να είναι κρίσιμο ή όχι και να διακυβεύονται τόσα πολλά για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, αλλά την Τρίτη τον έχουμε πραγματικά ανάγκη εκείνον και τα γκολ του περισσότερο από ποτέ. Ας ελπίζουμε ότι όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει 12 γκολ σε 11 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: