Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μουρίνιο: «Αν δεν φτάσουμε στον τελικό θα είναι δική μου αποτυχία»

Ως μια αποτυχία δική του χαρακτήρισε ο Ζοζέ Μουρίνιο έναν πιθανό αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μουρίνιο: «Αν δεν φτάσουμε στον τελικό θα είναι δική μου αποτυχία»
Στις… πλάτες του πήρε ο Ζοζέ Μουρίνιο έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού επαναληπτικού με την Ντόρτμουντ για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Γενικά σε όλες τις ομάδες όλου του κόσμου, η επιτυχίες είναι χρεώνονται σε όλους. Και η αποτυχία είναι αποτυχία του προπονητή. Όχι μόνο στη Ρεάλ αλλά σε όλες τις ομάδες, όλων των κουλτούρων ποδοσφαίρου. Είμαι ήρεμος. Η αποτυχία είναι αποτυχία του προπονητή», τόνισε πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Το ρεκόρ των 100 πόντων είναι κατόρθωμα της Ρεάλ όπως θα είναι και εάν τα καταφέρουμε αύριο. Εάν δεν τα καταφέρουμε και δεν φτάσουμε στον τελικό θα είναι αποτυχία δική μου», πρόσθεσε.

Ο Μουρίνιο συνέχισε προσπαθώντας να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση που έχουν στις πλάτες τους για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 4-1 από το παιχνίδι στη Γερμανία.

«Κανένας από τους παίκτες μου δεν έχει δείξει σημάδια ότι δεν το πιστεύει, πως τα έχει παρατήσει. Και αυτό είναι κάτι που με κάνει να έχω εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», υποστήριξε και συνέχισε:

«Θα παίξουμε με στόχο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Εάν πετύχουμε ένα – δύο γκολ μπορούμε και θα το παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό. Εάν παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα. Το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο… Όλα μπορούν να συμβούν», κατέληξε.Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: