Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Π-ΑΝ-αχαϊκή!

Αν το γκολ που -κακώς- δεν μέτρησε ως οφσάιντ ή αν ένα από τα δύο δοκάρια κατέληγε στα δίχτυα, τότε η Παναχαϊκή δεν θα είχε μείνει στο 0-0 με τον Θρασύβουλο...

Π-ΑΝ-αχαϊκή
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των τολμηρών! Θρασύβουλος και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0, με τους Πατρινούς να είναι εμφανώς ανώτεροι, να έχουν δύο δοκάρια και να μην τους μετρά -λανθασμένα- ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχαν με τον Παμπόε.

Στην Φυλή, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι αντιδρούσαν. Και το έδειξαν στο 27’ όταν το σουτ του Γκούρτσα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σπίνουλας δεν κατάφερε να πλασάρει υποδειγματικά στο τετ-α-τετ που βρέθηκε. Μοναδική καλή στιγμή για τους «πράσινους» η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζιωρτζιόπουλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πίτκας.

Μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος, έγιναν όλα! Στο 57’ δεν μέτρησε λανθασμένα –ως οφσάιντ- το γκολ που πέτυχε ο Παμπόε, στην αμέσως επόμενη φάση ο Γκούρτσας σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Θρασύβουλου, ενώ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι έφυγαν… σφαίρα σε τετ-α-τετ με τον Πάνο, όμως ο Πίτκας είπε «όχι». Τελευταία σπουδαία φάση στο ματς και πάλι για την Παναχαϊκή, όμως από κοντά το σουτ του Κοιλιάρα πέρασε… δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Βλασσόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (39’ Σερέπας), Μπακάλης, Πλαβούκος (69’ Σκόνδρας), Προβατίδης, Πάνος, Καλαμιώτης (62’ Κακλαμάνος)

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον (89’ Τέλλος), Σπίνουλας, Παμπόε (90’ Πλέγας), Βοσκόπουλος, Γ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας, Καραμανλής, Δ. Κοιλιάρας, Εντζιοντό (79’ Περέιρα), Ρεκλείτης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής της Football League:

Αναγέννηση Επανομής-Απόλλων Σμύρνης 1-3
(86΄Χατζηζήσης αυτογκόλ-44΄Κουλίδης αυτογκόλ, 51΄, 77΄Μανιάς)

Δόξα Δράμας-Βύζας 1-0
(89΄Ρούσεφ)

Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Γιαννιτσών 5-1
(5΄, 58΄Πούλγκα, 16΄Σεοταχούλ, 68΄Στιεπάνοβιτς, 85΄Γιέσιτς-50΄Σκαθαρούδης)

Καλλιθέα-Ηρακλής 0-1
(61΄Ταϊανάν)

Λάρισα-Καλλονή 0-1
(31΄Μανούσος)

Νίκη Βόλου-Εθνικός Γαζώρου 1-0
(73΄Κυριάκος)

Πανσερραϊκός-Πιερικός 3-0
(35΄Τοντόροφ, 48΄Σίμιτς, 78΄Κοντός)

Φωκικός-Καβάλα 3-2
17΄, 83΄Ουάρντεν, 67΄Νάστος-30΄Κωστόπουλος αυτογκόλ, 35΄Χλωρός)

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
(28’, 67’ πεν. Βερπακόφσκις)

Θρασύβουλος-Παναχαϊκή 0-0

Η επόμενη αγωνιστική:

Απόλλων Σμύρνης-Αναγέν. Γιαννιτσών
Πιερικός-Αναγέννηση Επανομής
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών
Ηρακλής-Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός-Εργοτέλης
Καλλονή-Καλλιθέα
Καβάλα-Λάρισα
Παναχαϊκή-Νίκη Βόλου
Βύζας Μεγάρων-Φωκικός
Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας
Ρεπό: Εθνικός Γαζώρου Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: