Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Δεν παραχωρείται ο Ελ Σααραουΐ»

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στεφάν Ελ Σααραουΐ, καλό θα είναι να το… ξεχάσουν, αφού ο νεαρός επιθετικός της Μίλαν, δεν πωλείται, όπως ξεκαθάρισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

«Δεν παραχωρείται ο Ελ Σααραουΐ»
Ήταν αυτός που κράτησε… όρθια τη Μίλαν στην αρχή της χρονιάς, όταν η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Οι αποχωρήσεις σημαντικών παικτών το περασμένο καλοκαίρι είχαν δημιουργήσει πρόβλημα, τόσο αγωνιστικό, όσο και ψυχολογικό και η Μίλαν κρατήθηκε «ζωντανή» χάρη στην αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα του. Ο Στέφαν Ελ Σααραουΐ, μετά από έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο του Καμπιονάτο, δεν έχει καταφέρει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, κάτι που του έχει στοιχίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, «πυροδοτώντας» παράλληλα τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τους «ροσονέρι», λόγω της παρουσίας του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, μίλησε για το μέλλον του νεαρού επιθετικού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση πώλησής του. «Είναι λογικό να υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν έναν παίκτη της αξίας του Ελ Σααραουΐ. Όπως λογικό είναι να φτάσουν στα γραφεία μας προτάσεις για την απόκτησή του. Όμως εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να παραχωρήσουμε τον Στεφάν, όσα χρήματα και αν μας προσφέρουν. Ο παίκτης δεν παραχωρείται και όσοι ενδιαφέρονται, καλό θα είναι να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πολλοί ισχυρίζονται πως η απόδοση του Ελ Σααραουΐ έπεσε από τη στιγμή που έφτασε στο Μιλάνο ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Γκαλιάνι δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη. «Ο Στεφάν περνάει μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης, κάτι που είναι φυσιολογικό στους επιθετικούς. Μόλις… ξεμπλοκάρει, θα επιστρέψει στα γνωστά επίπεδα απόδοσης. Όσο για την παρουσία του Μάριο, ένα έχω να πω. Οι δυο τους αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο της εθνικής Ιταλίας. Αυτό, νομίζω, πως αρκεί. Η Μίλαν είναι πολύ τυχερή που έχει τον Ελ Σααραουΐ και τον Μπαλοτέλι στη σύνθεσή της και δεν σκοπεύει να παραχωρήσει κανέναν από τους δύο», επισήμανε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: