Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σισέ: «Πιθανή η επιστροφή μου…»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο France Football για την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας και τόνισε πως αν βάλει έναν στόχο κάνει τα πάντα για να τον πετύχει…
Ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν άσος της Αλ Γκαράφα του Κατάρ, μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα, η οποία υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να του ανοίξει την πόρτα της Εθνικής Γαλλίας ενόψει του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.
«Έχω την Εθνική στην καρδιά μου. Από τη στιγμή που αγαπάω τόσο πολύ αυτή τη φανέλα, μετράει για εμένα. Αν ειμαι σε κάποια καλή ομάδα και τα πάω καλά, θεωρώ πως είναι πιθανό. Ένα από τα προτερήματά μου είναι πως δεν τα παρατάω εύκολα. Έχω… τρελό μυαλό. Αν βάλω έναν στόχο στο μυαλό μου, θα κάνω τα πάντα για να τον πετύχω», είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε ερώτηση για το αν θεωρεί εφικτή την παρουσία του στους «τρικολόρ» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Όσο για την πιθανή επιστροφή του στη Γαλλία, μετά και τον υποβιβασμό της ΚΠΡ από την οποία είναι δανεικός στην Αλ Γκαράφα, ο Σισέ υποστήριξε πως θα ήθελε να παίξει ξανά στη Ligue 1, με την αγαπημένη του Μαρσέιγ να αναφέρεται ως ενδεχόμενο, όμως, τόνισε πως δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο και πως η κατάσταση για το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρη.
«Δείχνει λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Θα ήταν όνειρο για εμένα να γυρίσω ωστόσο. Το μέλλον μου θα ήθελα να είναι σε οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να… σκοράρω και να κάνω τη διαφορά», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: