Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Συνεχίζει με Ρέντναπ η ΚΠΡ!

Ο Χάρι Ρέντναπ θα είναι ο προπονητής της ΚΠΡ και στην Τσάμπιονσιπ, όπως επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου, Τόνι Φερνάντες, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Άγγλο προπονητή.

Συνεχίζει με Ρέντναπ η ΚΠΡ
Το μεγάλο αφεντικό των Ρέιντζερς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου αποχωρώντας από τα γραφεία της ομάδας, όπου συνάντησε τον Χάρι Ρέντναπ, τόνισε πως:

«Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι πως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Πραγματικά, δεν ξέρω από πού κυκλοφόρησαν όλες αυτές οι ιστορίες περί απόλυσης. Και οι δύο πλευρές θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Μιλήσαμε για αρκετά θέματα, για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, την πιθανή ενίσχυση του ρόστερ, τους παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν και πολλά άλλα. Ξεκαθαρίσαμε ορισμένα θέματα και κοιτάμε μπροστά».

Ο Ρέντναπ ανέλαβε τους Ρέιντζερς στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, ώστε να διορθώσει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από τον Μαρκ Χιούζ και να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι οι μισθοί των ποδοσφαιριστών ήταν… εξωπραγματικοί και δεν έπρεπε να έχουν κακομάθει τόσο πολύ, κάτι που μετέφερε και στον ιδιοκτήτη του λονδρέζικου συλλόγου, στο ραντεβού τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και φυσικά, τέθηκαν επί τάπητος τα σχέδια, τόσο της ομάδας, όσο και του προπονητή, για την παρουσία της ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά την επισημοποίηση του υποβιβασμού με το 0-0 στο «Μαντέσκι», απέναντι στη Ρέντινγκ.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: