Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αϊδινίου-Πέλιος: «Αυτό το τουρνουά πρέπει να γίνει θεσμός»

Ο πρόεδρος βετεράνων του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου και ο αντίστοιχος του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλιος, φιλοξενήθηκαν στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για το φιλικό μεταξύ των παλαιμάχων.

Κώστας Αϊδινίου: «Είναι πολύ ευχάριστο το ότι η περιφέρεια σκέφτηκε να γίνει αυτό το τουρνουά, μακάρι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, ωστε να μπορούμε να βρισκόμαστε ξανά με παλιούς φίλους».

Για τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην Ελλάδα:

«Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν έρθει καραβιές παικτών από τους οποίους δεν άξιζαν ούτε οι μισοί, με αποτέλεσμα να χαθούν κάποιοι Έλληνες παίκτες».

Τέλος, μίλησε και για τον Βασίλη Χατζηπαναγή:

«Εμείς κάναμε πρόταση ώστε ο Βασίλης Χατζηπαναγής να έρθει στο σύνδεσμο των βετεράνων, αλλά ποτέ δεν ήρθε. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον σύνδεσμο.

Φιλώτας Πέλιος: «Πρέπει αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν την διαδικασία αυτής της εκδήλωσης.

Για τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην Ελλάδα:

«Είχα απογοητευθεί πως με τις καραβιές των ξένων παικτών που έρχονταν στην Ελλάδα, στο τέλος δεν θα υπήρχαν πια παλαίμαχοι»

Για τον Γιώργο Κούδα:

«Ο Κούδας τα τελευταία χρόνια δεν ακολουθεί. Παλιά όσο μπορούσε να αγωνιστεί ακολουθούσε, εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε πως διετέλεσε και πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: